Sivut

perjantai 7. marraskuuta 2014

Katse kattaukseen...


Kata kauniisti juhlaan ja miksi ei arkeenkin!
 
Kun syödään porukalla on kiva jos on aikaa hieman panostaa kattaukseen. Koristelun ei tarvitse olla niin ihmeellinen, pienelläkin budjetilla saat loistavia lopputuloksia.
Ole kekseliäs ja hyödynnä luonnosta saatavat oksat ja muu materiaali, kuten esimerkiksi kävyt ja sammaleet. Kirpputorit ovat myös oiva paikka löytää kattaus- ja sisustusmateriaalia.
 
 
 
 
 
Tämän kattauksen kokosin jo hankituilla ajattoman musta valkoisilla serveteillä, luonnon oksilla ja kirpputorilta hankkimillani vanhoilla juomalaseilla(1€/6kpl). Valosarja on aiemmin tuunaamani ja teko-ohje löytyy DIY-osiossa Klik. Hyödynsin kattauksessa myös kahta raastinta, joihin laitoin led-tuikut sisälle ( älä käytä oikeita tuikkuja, koska raastin kuumenee ja pöytä ei ole palamaton alusta sellaisenaan). Lisäksi taittelin sanomalehdestä kasveille ruukunsuojat nämä on helppo vaihtaa ja ei maksa mitään.
 
Astioita kannattaa rohkeasti yhdistellä keskenään. Näin saat kattauksesta mielenkiintoisen ja luotua siihen persoonallista ilmettä. Servetit voit laittaa esille monella lailla, itse käytin juuttinarua ja luonnon oksia, näillä saa kattaukseen tuotua pienen palan luontoa. Lisäksi voit kerätä havuja isompaan ruukkuun ja kieputtaa niihin vaikka sisustusvalosarjan.
 
 Kun katetaan suurelle porukalle niin on järkevää kattaa noutopöytä toisaalle, jos se vain on mahdollista... näin tilaa on myös koristelulle ja pöydässä ei vallitse ruokailun edetessäkään kaaosta.
 
 
 

 
Kataus vinkki vaikka pikkujouluihin! Miksipä ei arkenakin voi syödä kauniissa kattauksessa. Näin saat siihen arkeen pienen palan luksusta!
-Henna-