Sivut

lauantai 1. elokuuta 2015

Asuntomessut 2015 Vantaa...

Asuntomessut 2015 järjestetään tänä vuonna Vantaan Kivistössä. Asuntomessuilta saat varmasti mukaasi ideoita omaan rakennusprojektiisi oli se sitten pihalla ja puutarhassa, sisustuksessa, pintamateriaalien valinnassa taikka pohjan suunnittelussa! Uusimmat materiaalit ja erilaiset sisustustyylit auttavat valitsemaan lukuisista kohteista omat suosikit ja inhokit. Tämä auttaa paljon jos ei ole oikein varma mitä sitten lopulta valitsisi omaan projektikohteeseen. Voit törmätä ideoihin, jotka eivät olisi tullut mieleenkään. Säilytystiloihin ja -ratkaisuihin saat myös ideoita messuilta. Itse otin katselukulmaksi säilytyksen ja lapset... ne ihanat majasängyt ja parvet kiipeily-ympäristöineen tempaavat mukaansa ja saa ajatuksen laukalle.
Kohde:38
Kohde:36

Kohde:37


1980-luvun kerrostalokodissa oli todella tunnelma kuin 80-luvulla konsanaan... kaikki yksityiskohdat niin lelut, TV kuin valaisimet ja kalusteet olivat tuttuja näkyjä silloiselta ajalta... mukavia muistoja! Tutustumisen arvoinen kohde5.


Keittiön ja olohuoneen yhdistelmään ja makuuhuoneesta avautuvaan sisäparvekkeeseen pääset tutustumaan kohteessa 37. Ihan suosikki!
Kohde numero 41 oli omia suosikkejani sisustuksen ja neliöiden käytön suhteen. <tunnelma kodissa oli lämmin ja kotoisa. Kohde oli suunniteltu vanhemmalle pariskunnalle, mutta olisin hyvinkin nähnyt itseni kodissa asumassa :)

Yleisesti messuilla oli kiinnostavaa se, että oli osattu yhdistellä uuttaja vanhaa, tehty asukkaisen näköisiä koteja. Autojen paikoitus oli ratkaistu katetulla pysäköintitalolla ja alue on rakennettu ympyrän muotoon. Kulkuyhteydet ensiluokkaisen hyvät, koska lähellä Helsinki-Vantaan lentoasema ja sijainti kehäradan varrella. Kerrostalojen sisäpiha oli viihtyisä. Alueella puu-,ja kivitaloja, omakoti- ja kerrostaloja.

Mikä sitten on IN?

Betonia muistuttavia pintoja niin keittiönkaapistoiden ovissa kuin tehosteseinissä ja kylpyhuoneissa...

Tiiltä tehosteseinänä

Valokuvista teetetyt taulut ja valokuvatapetit ovat myös pinnalla.

Kupari ja messinki tekee paluuta sisustukseen ja jakavat myös mielipiteitä

Lapsille majasängyt, kiipeilyrenkaat ja liukumäet sisälle :)

Edelleen pinnalla pitsit, pellava, siksak jne muut kuosit

Edelleen sijoitetaan ruokapöydän ääreen eripari tuoleja

Perinteiset viherkasvit tekevät paluuta sisustukseen

Kierrätä se on nyt pinnalla

Keittiö

Keittiö

Keittiö :)

 

Kiveä lasia, puuta ja luonnonvaloa
 Kylpyhuone/Sauna

Kylpyhuone

Makuuhuone

Täältä makuuhuoneesta näköala alas olohuoneeseen ja keittiöön :)

Makuuhuone: yksinkertainen on kaunista

Käytä portaiden alus hyödyksi

Tehosteseinä: puu


Joukossa oli myös kohteita, jotka sai ajattelemaan.... Mitä en ikinä itse laittaisi... Miten saisin itselle tollaisen, Wau jne.

Nehän ovat makukysymyksiä :)
Mukavia suunnittelu hetkiä ja suunnatkaahan todella asuntomessuille hakemaan vinkin kodin päivitykseen, uuden rakentamiseen ja sen suunnitteluun.
 
Messut auki joka päivä 9.8 asti klo. 10-18
 
 
-Henna-