Sivut

sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Sisusta Joulu 2015Tänä jouluna sisustetaan harmaalla, valkoisella ja mustalla sekä ripauksella puhtaan kirkkaanpunaista.

Lyhdyissä, lankakoreissa jne. kulta, messinki sekä musta metalli ovat tätä päivää. Klassinen valkoinen sekä pitsikoristeet ovat myös suosittuja.


Koristeissa näkee mm. enkeleitä, siipiä ja luistimia. Itse tuunattu ja kierrätetty kaikessa sisustamisessa on suosittua.Pellava on myös materiaali, jota näkee paljon. Neulotut ja virkatut jutut niin liinat, matot kuin sisustustyynynpäälliset ovat myös tätä päivää. Räsymatot kuviolla ja raidoilla sekä tekstit tekstiileissä ovat suosittuja.

Kuusi laitetaan koriin ja koristeet ovat tarkoin valikoituja ja hyvin niukkoja. Olki- ja lasikoristeet ovat suosittuja. Pienen kodin kuusi voi jopa olla paperinen pöytäkuusi ja väriltänsä jopa valkoinen tai musta. Jos tilaa ei ole niin hanki seinälle kangas, jossa on kuusenkuva, halutessasi voit lisätä siihen myös valot.

Sisustustyynyissä ovat valokuvaprintteinä oravia, poroja ja karhuja sekä luonnonmateriaaleja kuten tukkeja, lautaa jne. Karvaa ja neulosta niitä näkee myös paljon sisustuksessa tänä talvena.

Kranssit ja perinteiset viherkasvit kuuluvat tänä syksynä/talvena sisustukseen. Niin ulkona kuin sisälläkin sisustetaan havuilla. Saatavana on pieniä huonekuusia ruukussa. Valosarjat ovat osa sisustusta läpi talven... käytä valosarjoja kattauksissa, lyhdyissä, amppeleissa ja kransseissa niin sisällä ja ulkonakin (muista tarkastaa sarjan soveltuvuus ulos). Ledpöytäkynttilät ja -tuikut ovat osaltansa tulleet perinteisien pöytä- ja tuikkukynttilöiden tilalle


Joulun tunnelma pääosin kuitenkin koostuu asioista, joilla ei ole mitään tekemistä sisustamisen kanssa. Perinteet ja joulun perusajatus taitavat olla kuitenkin ne asiat, jotka sen joulun tunnelman loppujen lopuksi tuovat...Joulunrauhan julistaminen
  • Läheisten niin elävien kuin jo menehtyneiden muistaminen
  • Kynttilät
  • Oikeat paperiset joulukortit
  • Joululaulut
  • Jouluateria kaikkine herkkuineen ja tietysti konvehdit
  • Joulukuusi
  • Joulusauna
  • Tottakai Joulupukki lahjoineen on odotettu kohokohta
Kaikilla meillä on omat jouluperinteemme ja niihin ei trendit vaikuta... Ne vaan on :)
 
-Henna-