Sivut

maanantai 11. heinäkuuta 2016

Kesä 2016 Yhdistellen uutta ja vanhaa...

Kesän kuoseissa on vahvoja värejä ja kuoseja. Retroakin on ilmassa... Eläin kuoseja ja tekstejä, uutta ja vanhaa yhdistellen. Tyylejä on monia ja rohkeasti niitä myös yhdistellään. Toteuta rohkeasti omia sisustushaaveita ja unelmoi. Lehdistä ja television sisustusohjelmista saat ideoita ja inspiraatiota kaikkeen kesän sisustukseen ja ohjeita haaveiden toteuttamiseen löydät lisäksi myös netistä.

Koti on jokaisella juuri hänen näköinen. Nyt on IN säästää perintöhuonekaluja ja kunnostaa niitä. Kirppareilta ostamalla ja tuunaamalla saa omannäköistä edullisesti. Tuo mökkihenkeä kotiin tai anna vanhoille huonekaluille uusi elämä kesäkodissa.


Virkatut liinat, verhot ovat juttuja, joita taas näkee ja käyttötarkoitus voi olla jokin ihan muu mihin ne alun perin on tarkoitettu. Esimerkiksi pientä virkattualiinaa voi käyttää sisustustyynyssä ja isoäidinneliöistä saat vaikka ja mitä kasaan... mielikuvitus vain rajana. Pelargoniat ovat palanneet kesäkukkana jokaisen kukaksi(ei mielletä mummo kukkana enää vaikkakin tuo monelle muistoja lapsuudesta).


Oma haaveeni on mökki, jossa käytän salusiineina tuunattuja keittiöpyyhkeitä ja lattiat ovat lankkua. Astiat ovat samaa tyyliä, mutta eriparia ja lattioilla on vanhat kunnon räsymatot ja virkatut matot. Oleskelutilat hillityn vaaleaa ja savunsävyjä. Saunalla on isoakin isompi terassi ja sen pielessä on koivut maitotonkassa. Lauteilta näkee järvelle ja kiukaana puukiuas. Pihassa pieniaitta "mansikka", jonka verannankaiteella pelargoniat kukkii ja amppelissa roikkuu mansikkaa... kokonaisuus henkii vanhaa ripauksella uutta. Pihassa tuoksuu valkoinen syreeni ja kesäkeittiö on omaa luokkaansa, jossa on satsattu monipuoliseen ulkoruoanlaittoon, koska tämän mökin pääkeittiö on juurikin pihalla. Ulkona on mahdollisuus syödä säällä kuin säällä.

Haaveita täytyy olla !

-Henna-